Skip to Content

Vakantie 34 graden en de geur van zonnebrandolie

Vandaag is het 34 graden. Dat doet direct weer denken aan het Noordzee strand. 's Morgens lekker uitslapen, om 10 uur koffie drinken, brood klaar maken, pakjes drinken zoeken en dan op de fiets naar het strand.

Wel een heel gesjouw. Zonnetent meenemen en nog veel meer. Ook door het zand lopen kan vermoeiend zijn. Maar dan lekker in de schaduw liggen en genieten van strand met een spelend kind op de achtergrond. Kon het maar altijd zomer zijn.

Aan het einde van de middag is het weer fijn om naar het vakantie huisje te gaan. Immers daar liggen onze ijsjes te wachten. Toch weer een beloning als je na een stevige fietstocht weer thuiskomt.

Ook het eten is dan weer een plezier. Niet te moeilijk doen en lekker de ervaringen van de dag met elkaar delen aan tafel. Wat kan eenvoud toch een hoop geluk geven. Niks geen dure hotels of dure auto's maar gewoon dankbaar zijn voor datgene wat je uit de Vaderhand mag ontvangen. Wat een zegeningen. Waaraan hebben wij dat nu verdiend. Heerlijk om zo te mogen leven uit het middelaarswerk van onze Redder en verlosser.

Popular content